Nieuwe auto’s en circuit voor Gran Turismo Sport

Auteur: , Geen reacties
Nieuwe auto's en circuit voor Gran Turismo Sport

Deze gratis update brengt veel leuk nieuw spul naar de populaire racegame.

Het is weer een nieuwe maand en dat betekent dat Polyphony Digital een nieuwe update heeft uitgerold voor Gran Turismo Sport. Spelers van het eerste uur hebben het spel groot zien worden met vrijwel maandelijkse gratis uitbreidingen. Ook deze maand komen de makers weer met toffe content.

De update weegt maar liefst 3 GB en daar krijg je het één en ander voor terug. Vijf nieuwe auto’s, een nieuw circuit in meerdere layouts, nieuwe content voor single player en scapes voor in de fotomodus. Qua auto’s zitten er voertuigen tussen uit eerdere Gran Turismo-games, maar ook gloednieuwe modellen zoals de kersverse Toyota GR Supra RZ.

Het nieuwe circuit is dit keer geen fantasiebaan, maar een echt exemplaar. Autopolis Circuit Arrives is gelokaliseerd in Japan en werd in 1990 aangelegd. Het circuit is ontworpen door Yoshitoshi Sakurai, de man die in de jaren zestig verantwoordelijk was voor het Formule 1 team van Honda. Het is een technisch circuit met de nodige hoogteverschillen. Een leuke nieuwe uitdaging voor de doorgewinterde racer. Check de nieuwe content in de vrijgegeven trailer hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).