Nieuwe auto’s komen naar Need For Speed Payback

MINI
En een nieuwe racemodus.

Bezitters van Need For Speed Payback kunnen een leuk virtueel presentje verwachten. EA komt morgen met een update met deels gratis nieuwe content. De update bestaat uit twee nieuwe auto’s en een nieuwe spelmodus.

Gamers kunnen met de update voortaan de Mazda RX-7 Spirit R, Volvo 242DL, Volvo Amazon P130, Plymouth Barracuda, Nissan Skyline 2000 GT-R en BMW M3 Evolution II E30 bij de dealer kopen. De auto’s waren al te vinden in het spel, maar konden nog niet direct worden aangeschaft. Daarnaast kunnen de M4 GTS, M5, X6 M en M2 worden voorzien van BMW M Performance onderdelen.

Q60

De nieuwe spelmodus heet Speedcross. Met Speedcross moeten spelers punten verzamelen door te driften of door een stunt uit te voeren. Hierbij nemen ze het op tegen een computer gestuurde tegenstander. Speedcross bestaat uit 16 events, die te vinden zijn in vier verschillende zones in de wereld van Need for Speed Payback. De nieuwe auto’s zijn te gebruiken in de Speedcross-modus. Het gaat hier om de Mini John Cooper Works Countryman en Infiniti Q60 S. De Nissan 350Z, Ford Focus RS en de Dodge Charger komen ook voorbij in Speedcross.

EA zou EA niet zijn als er een klein addertje onder het gras zou zitten. Dat is ook hier het geval. De Speedcross-modus is alleen gratis voor bezitters van de Deluxe Edition van Need for Speed Payback. De modus komt later als betaalde extra voor gamers die de reguliere versie hebben.

[gv data=”MzADhQLHVt8″][/gv]

32 reacties

  1. Misschien ook leuk om te vermelden. De 20e komt een gratis update voor Assetto Corsa met onder meer de Giulia Q, Tipo 33 en een laserscanned Laguna Seca. Voor de liefhebbers wel iets om naar uit te kijken!

  2. OT, Nfs payback vond ik een zware tegenvaller. Stuurtje worden niet ondersteund, maar qua gameplay is het weer arcade met een flinterdun verhaallijntje. Makkelijke opvolger, geen verschillen of nieuwigheden. Ik raad ‘m dus niet aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *