Nieuwe auto’s komen naar Need For Speed Payback

Auteur: , 32 Reacties
MINI

En een nieuwe racemodus.

Bezitters van Need For Speed Payback kunnen een leuk virtueel presentje verwachten. EA komt morgen met een update met deels gratis nieuwe content. De update bestaat uit twee nieuwe auto’s en een nieuwe spelmodus.

Gamers kunnen met de update voortaan de Mazda RX-7 Spirit R, Volvo 242DL, Volvo Amazon P130, Plymouth Barracuda, Nissan Skyline 2000 GT-R en BMW M3 Evolution II E30 bij de dealer kopen. De auto’s waren al te vinden in het spel, maar konden nog niet direct worden aangeschaft. Daarnaast kunnen de M4 GTS, M5, X6 M en M2 worden voorzien van BMW M Performance onderdelen.

Q60

De nieuwe spelmodus heet Speedcross. Met Speedcross moeten spelers punten verzamelen door te driften of door een stunt uit te voeren. Hierbij nemen ze het op tegen een computer gestuurde tegenstander. Speedcross bestaat uit 16 events, die te vinden zijn in vier verschillende zones in de wereld van Need for Speed Payback. De nieuwe auto’s zijn te gebruiken in de Speedcross-modus. Het gaat hier om de Mini John Cooper Works Countryman en Infiniti Q60 S. De Nissan 350Z, Ford Focus RS en de Dodge Charger komen ook voorbij in Speedcross.

EA zou EA niet zijn als er een klein addertje onder het gras zou zitten. Dat is ook hier het geval. De Speedcross-modus is alleen gratis voor bezitters van de Deluxe Edition van Need for Speed Payback. De modus komt later als betaalde extra voor gamers die de reguliere versie hebben.32 reacties

Misschien ook leuk om te vermelden. De 20e komt een gratis update voor Assetto Corsa met onder meer de Giulia Q, Tipo 33 en een laserscanned Laguna Seca. Voor de liefhebbers wel iets om naar uit te kijken!
@mielie: Dat Assetto Corsa hè. Ik hoor en lees daar best veel over. Dat het zo’n goed spel is. Waar kan ik het mee vergelijken? Een soort Gran Turismo? Sinds kort heb ik een playseat voor mijn PS4 en vind het we leuk om Gran Turismo en Project Cars te spelen. Assetto Corsa heb ik nog nooit gespeeld. Is dat een game die je moet hebben?
@viezefreddyw: wij hebben op kantoor ook een playseat. Zo veel meer beleving dan een controller. Een aanrader voor elke gamer!
@thomasbol: Op kantoor nog wel! Wordt er nog wel gewerkt?
@viezefreddyw: werkt bij google denk ik ;p
@lekkaah: of bij playseat zelf?
@thomasbol: Op mijn kantoor hebben we volledige 6DOF simulatoren! Nog beter haha! Die playseats met Fanatec spul is ook echt top spul voor thuis!
@viezefreddyw:
Assetto Corsa kun je beter vergelijken met een hardcore Project Cars. Speel sindskort Gran Turismo en dit voelt toch veel meer arcade aan, wel een leuke game overigens. Vooral als je PC of AC gewend bent. Ik speelde voornamelijk PC en sindskort ook eens AC geprobeerd door de vele positieve verhalen. Flink wennen maar je hebt wel meer het gevoel dat de auto echt contact met de weg heeft. Bij GT kun je bv de auto’s over de curbs heen rammen zonder consequenties. Moet je bij PC of AC niet proberen. Hoop dat dit duidelijkheid schept ;).
@okdoei: Bedankt voor je tips! Ik ben geen hardcore gamer. Met GT Sport vermaak ik me uitstekend. Het grootste plezier haal ik uit een rondje Nurburgring, om mijn tijd steeds te verbeteren.

Maar AC moet ik maar eens proberen als ik het zo lees.
@viezefreddyw: Assetto op PC is goed. Op de console het gewoon een heel karig spel. Persoonlijke favoriet op de console is Project Cars 2. Veel meer variatie qua banen en autos en ook lasergescande circuits.
@viezefreddyw: beste race sim die er is speel hem zelf al jaren
@viezefreddyw: indien je een degelijk stuur hebt liggen dan is het zeker een aanrader. Ik vind het realisme van het spel op het gebied van physics zoveel beter dan Project Cars en Gran Turismo. De single player is niet geweldig, maar online kun je je hart ophalen en zeer competatief racen. Side note is wel dat jouw ps4 wel in het nadeel is tegen een pc, aangezien je dan VR kunt gebruiken. Kortom: voor de hardcore (sim)racers geweldig, voor de casual iets minder omdat het echt best lastig kan zijn.
@peug206: yes, ben ik het ook mee eens. Gran Turismo heb ik nooit geprobeerd omdat ik geen console heb. Maar in vergelijking met Project CARS 2, stukken fijner om te rijden. Bij het aanremmen voel je precies wat de auto doet, bij uitacceleren kun je ‘m mooi balanceren tussen grip en slip. Wellicht dat rFactor nóg beter is. iRacing heb ik wel vaker gedaan, die vind ik vergelijkbaar maar nogal prijzig voor wat ik ermee doe.
@mielie: iRacing is idd prijzig, en alleen te verantwoorden als je competities rijden wilt wat met ASC op minder hoog niveau is. PC (2) is redelijk goed af te stellen maar mist het echte gevoel van de grip em de feeling van de auto nog. rFactor staat ook op mijn shortlist, maar pas als ik meer tijd heb. Tot dan vermaak ik me wel goed met ASC.
@peug206: Ik heb dus een Playseat Challenge met een Logitech G29. Prima stoel en een goed stuur vind ik. Bedankt voor je advies, ik ga het spel maar eens aanschaffen.
@viezefreddyw: heb je dezelfde setup als dat ik heb, alleen ik doe het op PC. Zeker een goede keuze. Veel plezier!
@peug206: Oh top! Ideale stoel voor de niet-hardcore gamer vind ik. Kwestie van uitklappen en spelen. Opruimen is gewoon weer inklappen en wegzetten. Ideaal ding. Het stuur vind ik ook prettig. Mooie materialen en speelt lekker.
@viezefreddyw: ik vond het stuur wel een compromis in vergelijking met de thrustmaster. Maar de pedalen, en de kwaliteit daarintegen is wel veel hoger en duurzamer wat voor mij de doorslag gaf. En het is niet te vergelijken met een fanatec of leo bodnar… maar daar is de prijs ook niet naar
@peug206: Ik vind het een mooier stuurtje dan die van Thrustmaster. Vandaar dat ik deze kocht. De reviews ervan waren ook wel prima plus dat het een bedrag was wat ik er maximaal voor wilde neerleggen. Als ik 5 uur per week speel is dat nog veel voor mijn doen. Dan is dit stuurtje voor mij ideaal, plus de stoel.
@viezefreddyw: Wat is je PlayStation naam? Dan voeg ik je toe :)
@RubenPriest: Leuk! Mijn naam is TheGameL-A-X (hoofdlettergevoelig). Vraag me niet waarom ik zo heet. In die tijd groot fan van rapper The Game…
@viezefreddyw: had eerder freddythefuckboii verwacht oid ;o
@lekkaah: Ik zat eerder nog te denken aan dirtyfreddy. Bleek al bezet te zijn…
@viezefreddyw: dude, luisterde altijd naar Doctor’s Advocate tijdens DTM Race Driver 3 :’) good ol’ days
@okdoei: Dat is vandaag de dag nog steeds een lekker album om te luisteren!
@viezefreddyw: The Documentary for the win!
toendertijd nog vooraan gestaan bij zijn concert in de HMH. Z`n laatste plaat (1992) luistert eigenlijk ook prima weg.
@shogun: Ik heb nog vooraan gestaan tijdens een concert van hem in De Melkweg. Zelfs nog op het podium. Hij had er altijd een handje van om meerdere concertgangers het podium op te gooien en zo een feestje te bouwen.

1992 is inderdaad een lekker album. Dat vind ik ook van The Documentary 2. Staat regelmatig aan in de auto.
@viezefreddyw: MOET je hebben als autoliefhebber en gamer…
@viezefreddyw: koop gelijk ook alle uitbreidingen en RECLAMEBLOK ** Morgen verschijnt gratis Bonuspack 3 * RECLAMEBLOK
@mielie: Vergeet de Huayra BC en Huracan Performante niet!
OT, Nfs payback vond ik een zware tegenvaller. Stuurtje worden niet ondersteund, maar qua gameplay is het weer arcade met een flinterdun verhaallijntje. Makkelijke opvolger, geen verschillen of nieuwigheden. Ik raad ‘m dus niet aan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).