Nieuwe beelden Sony Xperia vlaggenschip gelekt [video]

Sony Xperia XZ1
Slaat het bedrijf een nieuwe weg in met deze topper in wording?

Sony is zeker niet een standaard smartphonemaker te noemen. Hoewel het eindresultaat vaak lang niet iedereen kan bekoren, richt het bedrijf zich tegenwoordig meer op sterke features met stereospeakers in plaats van een ultradun randloos toestel dat niet compleet is. Ook de nieuwe Sony Xperia XZ1 lijkt geen uitzondering te zijn op deze regel.

Dankzij enkele gelekte renders via CompareRaja en de betrouwbare bron @OnLeaks zien we dat Xperia XZ1 vrijwel een identieke kopie blijkt te zijn van de Xperia XZs. Zo beschikt het toestel over een metalen design met een glanzend uiterlijk, en zijn er flinke randen zichtbaar waar we aan de boven- en onderkant speakers terug zien.

In tegenstelling tot andere smartphonefabrikanten blijft de 3.5mm ingang bij Sony wel gewoon standaard, inclusief een USB-C ingang en vingerafdrukscanner aan de zijkant. De Xperia XZ1 beschikt over een 5,2 inch scherm (onbekende resolutiehoogte), Snapdragon 835 chipset, 4GB RAM, de spiksplinternieuwe software Android O en een accucapaciteit van 3000 mAh.

Foto’s maken doe je met de horizontaal geplaatste 19 megapixel-camera en flits aan de achterkant, of de 12 megapixel-frontcamera. De Sony Xperia XZ1 wordt naar verwachting tijdens de IFA in Berlijn op 31 augustus gepresenteerd.

[gv data=”12KpIecOk8k”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *