Nieuwe BMW M5 voor het eerst te zien in NFS: Payback

Auteur: , Geen reacties
Need for Speed Payback BMW M5

Deze brute bak mag absoluut niet missen in je Need for Speed garage.

De nieuwste racegame van de Need for Speed serie heet Payback en speelt zich af in een vrije wereld waar het vooral de bedoeling is om racen, de politie het nakijken geven en de meest toffe racewagens kopen en tunen totdat je een ons weegt.

Alsof dat nog niet genoeg is, kondigt EA vandaag aan dat de spiksplinternieuwe BMW M5 in het te verschijnen spel zit. Need for Speed Payback-spelers zullen dus een van de eersten zijn die de nieuwe M5 mogen besturen door het digitale landschap van Fortune Valley. In onderstaande Gamescom trailer van Need for Speed Payback zien we de M5 voor het eerst in actie.

Het is niet de eerste keer dat EA en BMW een partnerschap aan gaan met elkaar. Zo zat in 1999 de BMW M5 al in de eerste NFS-game. Ook in Need for Speed Most Wanted, Shift en NFS 2015 was er altijd ruimte voor één of meerdere BMW-wagens.

BMW M5 NFS Payback

Met deze deal wil EA onder andere laten zien dat het niet onder doet voor haar concurrenten. Hoewel de twee qua speelstijlen erg verschillen, is het voor EA namelijk een doorn in het oog dat Porsche tegenwoordig deals heeft met andere games. Hierdoor kun je in de exclusieve Xbox-titel Forza Motorsport 7 bijvoorbeeld binnenkort aan de slag met de Porsche GT2 RS.

Need for Speed Payback ligt vanaf 10 november in de winkels en komt uit op de Xbox One, PlayStation 4 en PC.



Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).