Nieuwe Captain Marvel film wordt ’90 debuut (+nieuwe trailer)

Captain-marvel-90s
Retro website en nieuwe trailer onthuld.

Captain Marvel heeft het druk dit voorjaar. Voor haar optreden in ‘Avengers: Endgame‘ in April van dit jaar komt eerst nog haar eigen film ‘Captain Marvel‘ uit. In deze film gaat actrice Brie Larson als Carol Danvers en haar alter ego Captain Marvel voor het eerst de strijd aan met twee groepen Aliens in de jaren 90. Het is de eerste keer dat dit tijdperk centraal staat en de makers beloven zich uit te leven.

Dat ze die belofte serieus nemen zie je al als je de officiële site bezoekt. Deze is in retrostijl gemaakt, zoals je een website in de jaren ’90 had kunnen verwachten. Inderdaad, regenboogkleuren, sterren in de achtergrond en die lelijke grijze boxen. Het geheel is zo fout dat het wel weer wat heeft. Zelfs het allang vergeten gastenboek is terug en je kunt ook een online spel spelen. Grappig, je kunt zelf op zoek naar de Skrulls. Herken jij ze? Uiteraard zit er achter dit retro-uiterlijk wel genoeg moderne techniek om je lekker te maken. Zo zie je alvast actiefoto’s en promo’s. De site is dus zeker een bezoekje waard.

Natuurlijk is de film het belangrijkste en die belooft weer heel wat. Twee groepen strijdende aliens bereiken de aarde en Captain Marvel en haar crew komen in het centrum van de strijd terecht. Aan hen de taak om Captain Marvel te steunen bij het overwinnen van deze ellende, zodat zij haar status van intergalactische superheld weer kan bevestigen. Uiteraard zijn naast Brie Larson weer tal van topacteurs, zoals Samuel L. Jackson, Lee Pace en Jude Law aanwezig om jou een ideale filmervaring te bieden.

Je moet alleen nog even geduld hebben, want de film gaat in Nederland op 6 maart in première. Uiteraard hebben we wel alvast een Nederlands ondertitelde trailer om je een beetje in de stemming te brengen.
[gv data=”wH12MOnb-ow”][/gv]
Op 9 februari 2019 bracht Marvel een nieuwe trailer uit. Geniet nu alvast!
[gv data=”E8YghxRZL_0″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *