Nieuwe Galaxy Note 8 teaser drijft spot met Apple

Auteur: , Geen reacties
Galaxy Note 8 teaser

Of het daardoor een geslaagde video genoemd mag worden, valt te betwijfelen.

Nog dik een week wachten en dan presenteert Samsung ein-de-lijk haar nieuwe Galaxy Note 8, de phablet die alle andere smartphones moet doen verbleken. Na talloze gelekte afbeeldingen, releasedatums en andere info besloot Samsung dat het tijd was om zelf nog een teasertje eruit te gooien.

Niet gek ook, want wie had verwacht dat ze nog de draak konden steken met Apple zonder uitgelachen te worden na het debacle van de Galaxy Note 7. In onderstaande video zien we heel wat krachttermen langskomen, die verdacht veel lijken op termen die Android-fans gebruiken om Apple-fanaten te bespotten.

Deze termen worden vervolgens overrompeld door krachtigere termen die de nieuwe Galaxy Note 8 moeten beschrijven. Zo staat ‘innovate’ waarschijnlijk voor de dubbele camera waarover het toestel beschikt, en heeft ‘open’ waarschijnlijk iets te maken met de aanpassingsmogelijkheden.

Natuurlijk is het een beetje afwachten wat Samsung echt gaat doen met deze termen. Het kan ook zijn dat het marketingteam wat extra speelruimte heeft gekregen, maar desalniettemin zijn we erg benieuwd naar het eindresultaat. De Samsung Galaxy Note 8 wordt op 23 augustus gepresenteerd en ligt dit najaar in de winkels.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).