Nieuwe game en YouTube aangekondigd voor Tesla’s

 Nieuwe game en YouTube aangekondigd voor Tesla's
Het scherm in de modellen van het automerk worden een waar speelparadijs.

Je hebt straks geen PC, PlayStation of Xbox meer nodig. Met dit tempo is Tesla bezig het infotainmentsysteem uit te bouwen tot een game-walhalla. Wat begon met onschuldige Atari-games heeft inmiddels de aandacht getrokken van game ontwikkelaars.

Zo heeft Todd Howard, de baas van Bethesda Games, bekendgemaakt dat het spel Fallout Shelter naar Tesla’s gaat komen. Tesla CEO Elon Musk is naar het schijnt groot fan van de Fallout-serie en wil het spel graag gaan aanbieden aan klanten die een Tesla hebben. In Los Angeles is de gamebeurs E3 gaande en tijdens een interview gaf Musk hier aan Fallout 3 helemaal grijs te hebben gespeeld.

Fallout Shelter kwam in 2015 uit op Android, iOS, Microsoft Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4 en de Xbox One. Het is een free-to-play simulatie game. Naast dit nieuws maakte Musk in het interview tevens duidelijk dat YouTube naar Tesla’s gaat komen. Net als bij games is de verwachting dat YouTube alleen werkt als de auto geparkeerd staat. De Tesla-topman maakte niet bekend wanneer deze updates naar Tesla’s komen.

14 reacties

  1. Had eerder gehoopt dat Bethesda weer een nieuwe Fallout zou aankondigen. Vault 76 is echt een flop omdat je altijd online en samen moet spelen..niet wat je van Fallout zou verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *