Nieuwe game Super Smash Bros. Ultimate gelekt

Nieuwe game Super Smash Bros. Ultimate gelekt
Een nieuwe game voor de Nintendo Switch.

Voor de Nintendo Switch staat weer een nieuwe topper op de agenda. Gamers kunnen straks aan de slag met het spel Super Smash Bros. Ultimate. Ik schrijf straks, maar eigenlijk is het mogelijk om nu al de game te downloaden. Het spel is namelijk online uitgelekt, ruim twee weken voor de daadwerkelijke release.

Onder meer via Motherboard kwam een exploit aan het licht. Op het wereldwijde web zijn diverse bestanden gerelateerd aan Super Smash Bros. Ultimate te vinden. In principe is het mogelijk om de exploit te downloaden, maar dit is niet geheel zonder risico. Aangezien het om illegale bestanden gaat, is de kans aanwezig dat er bijvoorbeeld malware tussenzit.

Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch verschijnt officieel op 7 december. Via YouTube zijn al tal van video’s van de game te kijken, opgenomen met een gekraakte versie van het spel. Natuurlijk zijn er ook officiële beelden van journalisten beschikbaar. Het spel wordt omschreven als één van de grootste Nintendo Switch-games tot op heden.

[gv data=”jhmsv0ISfto”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *