Nieuwe geluidssysteem van Logitech heeft een oké prijs

Dit nieuwe geluidssysteem van Logitech wil je hebben
Alles wat je maar wensen kunt.

Tussen al het nieuwe smartphone-geweld dat het Mobile World Congress heet, komt Logitech doodleuk met een nieuw 5.1 surround speaker systeem voor bijvoorbeeld in je woonkamer. De set is zo ontworpen om je het zo makkelijk mogelijk te maken.

De set, genaamd Z606, komt met zes speakers die een piekvermogen van 160 watt leveren. Het gaat hier om vijf 50-watt speakers en één 25 watt sterke subwoofer. Het systeem komt met Bluetooth 4.2 en is zo in staat om draadloos connectie te maken met een televisie, smartphone, tablet, consoles en computers. Vrij bewegen in huis met een Bluetooth verbonden apparaat in de hand kan tot een afstand van ongeveer 10 meter. Toch liever audio via de kabel, dan kun je deze aansluiten op de aanwezige 3.5mm ingang.

Logitech levert de set met een afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kun je de volume regelen, de muziek pauzeren of een nummer skippen. Tevens is het mogelijk om te switchen van 5.1 naar 2.1 geluid. De nieuwe Logitech Z606 5.1 Surround Sound kost 129,99 dollar. Een schappelijke prijs voor wie niet wil shoppen bij high-end merken met een flinker prijskaartje.

Dit nieuwe geluidssysteem van Logitech wil je hebben

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *