‘Nieuwe generatie Apple AirPods zijn onderweg’

airpods
Apple moet blijven vernieuwen om de concurrentie voor te blijven, aangezien de rest ook niet stilzit.

De Amerikaanse techgigant Apple koos er voor om de AirPods onlangs te vernieuwen. Deze ‘AirPods 2‘, zoals ze in de volksmond genoemd worden, kregen een kleine upgrade ten opzichte van het eerste model. Nieuw was bijvoorbeeld de toevoeging van Siri.

Van een echte tweede generatie AirPods kunnen we nog niet spreken. Dit betekent echter niet dat Apple niets van plan is op dit gebied. Volgens Apple-analist Ming-chi Kuo werkt Apple wel degelijk aan een tweede generatie en kunnen we een lancering tegen het einde van dit jaar verwachten, of begin volgend jaar

Aan het uiterlijk gaat volgens Kuo weinig wijzigingen, maar wel zou Apple de nodige technische upgrades van plan zijn, aldus 9to5Mac. Ook zou Apple kiezen voor een prijsverhoging in vergelijking met de huidige modellen. Hoeveel duurder de nieuwe AirPods moeten gaan kosten is niet bekend. Naast het nieuwe duurdere model moet er ook een goedkoper model komen die qua prijs vergelijkbaar is met de huidige AirPods. Wat voor techniek het duurdere model gaat krijgen is eveneens onbekend. Wellicht dat Apple hier stappen gaat zetten op het gebied van noise canceling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *