Nieuwe geruchten over de Galaxy S8

Galaxy S7 Edge
Het scherm moet de lat weer wat hoger leggen.

De S7 is er nog niet eens zo heel lang en binnenkort verwachten we de onthulling van de Note 7, maar de eerste berichten over de S8 komen nu al binnen.

Het display van de S8 zou een 4K-scherm zijn, en we vermoeden dat dit onderdeel is van een strategie van Samsung om meer toestellen VR-mogelijkheden te geven. Normaal gesproken zou 4K op een smartphone-scherm vanwege de afmetingen neerkomen op overkill. Bij VR zit je echter met je neus bovenop de pixels en dan is een hoge resolutie bepaald geen overbodige luxe.

De S8 zou verder intern bekend staan als Project Dream, wat een verwijzing kan zijn naar Project Dream van Google, een nieuwe standaard voor VR.

2 reacties

  • @Jantje_555: Ja logisch, maar hij is dan ook weer 6 maander jonger dan de Iphone 7 …
   Zo gaat het iedere keer.
   De Iphone 7 zal ook heus wel zaken hebben die wellicht beter zijn dan de S7 maar die is dan ook alweer 6 maanden op de markt en 6 maanden in Smartphone land is een ‘lange’ tijd.

   Feit blijft dat de innovatie bij Apple eruit is, je ziet nu zelfs reclame op TV wat ik nog nooit gezien heb. Ze moeten het nu niet alleen maar van hun imago hebben, die tijd is een beetje voorbij.
   Samsung moet rekening houden met andere merken zoals Huawei die behoorlijk oprukken …

   You snooze, you lose ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *