Nieuwe gratis game van Epic Games is een verrassing

Nieuwe gratis game van Epic Games is een verrassing

Niemand weet wat Epic Games in petto heeft voor de gratis game in de Store.

Wekelijks komt Epic Games met een gratis game in de Store. Recente voorbeelden zijn Grand Theft Auto VCivilization VI en Borderlands: The Handsome Collection. De verwachting was dat ARK: Survival Evolved de volgende gratis game zou zijn. Dit was op basis van lekken. De praktijk leert ons anders.

Niet ARK: Survival Evolved is nu gratis te downloaden, maar het spel Overcooked. Een regelrechte verrassing. Zo zou ARK: Survival Evolved inderdaad op de planning staan, maar is daar een vertraging ingeslopen. De makers van ARK hebben vanwege de ontwikkelingen in de Verenigde Staten een in-game festiviteit uitgesteld. Vermoedelijk wilde Epic Games dit event meevieren, maar gaat dit nu niet door. En daarom is er deze week gekozen voor Overcooked als gratis game.

De kans is dus groot dat ARK: Survival Evolved alsnog binnenkort een gratis game gaat worden. Tot en met 11 juni kun je Overcooked gratis downloaden. Daarna zal Samurai Shodown NEOGEO Collection het stokje overnemen van Overcooked in de Epic Games Store. Zo ben jij weer op de hoogte wat je de komend periode als gratis download kunt verwachten in de populaire gamewinkel van Epic Games.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *