Nieuwe gratis games van Stadia Pro weten niet te overtuigen

Nieuwe gratis games van Stadia Pro weten niet te overtuigen

Er zit een leuke titel tussen, maar de andere gratis games zijn niet bepaald een lokkertje van Stadia Pro.

Met een aantrekkelijk game portfolio weet je klanten te lokken naar je platform. Een bedrijf dat dit principe als een meester onder controle heeft is Epic Games. Vorig jaar werden ze zelfs wereldnieuws door GTA V gratis aan te bieden. Binnen een mum van tijd speelden een grote groep gamers GTA V via Epic.

Stadia gratis games

Google heeft met Stadia Pro in januari een aantal nieuwe gratis titels toegevoegd. Maar zo episch als Epic dat doet, zo saai is het nieuwe aanbod van Google te noemen. Goed, met F1 2020 heb je echt wel een nieuwe vette titel om mee aan de slag te gaan. De andere games zullen je echter niet overtuigen. Het gaat hier namelijk om Ary and the Secret of Seasons en Hotline Miami. Er is ook nog een onaangekondigde titel voor januari die 9to5Google weet te melden. Het gaat hier om El Hijo РA Wild West Tale. We horen het graag in de comments als jij het w̩l warm krijgt van deze titels.

Stadia is een unieke dienst. Je kunt games in de hoogste kwaliteit spelen, terwijl je daar geen krachtige computer of console voor nodig hebt. Toch is de dienst nog niet zo populair als Google ongetwijfeld gehoopt had. De komende jaren zal het aanbod van games verder uitgebreid worden. Google heeft meer AAA-titels nodig om het aantrekkelijk te maken voor gamers.

Nog geen reacties

  1. En dat is juist het punt, de games die me aanbied zijn alles behalve geweldig.
    100 Dead by daylight games waar niemand op zit te wachten, veel A klasse die al gedateerd zijn en enkelt interessant zijn voor mensen die de afgelopen 5 jaar niet gegamed hebben, en natuurlijk de prijzen die men vraagt (te hoog voor de games die interessant zouden kunnen zijn).
    Ook DLC packs betaal je vol voor en special editions van games zijn ook duurder, kortom het kan aardig aan tikken.

    Het werkt ansich wel, mits je echt een snelle verbinding hebt en niemand anders flink wat data loopt te verbruiken in hetzelfde huishouden.

    Denk dat het een toekomst heeft, MITS ze games aanbieden die zin hebben en men mischien een Abo doet waarbij je onbeperkt kan gamen zonder steeds games te moeten kopen.

    • Kwestie van naast het bestaande vlan(1..?) een nieuwe vlan10(ik noem maar een nummer) aan te maken voor enkel Stadia.
      Reserveer bij gebruik van het virtuele (vlan) netwerk een x% zodat ze elkaar niet in de haren zitten.

      Mocht je router niet met vlan’s kunnen omgaan dan kan je eens informeren naar een Managed switch.

  2. Wil je mensen overtuigen? Dan moet je mensen gewoon een relevante (populaire) A klasse game gratis laten spelen…
    Stadia is zeker interessant, en denk ook dat het de toekomst van gamen is. Zie ook de concurrentie offcourse. Ook het aanbod van (A klasse) games moet beter, dat is nu gewoon te beperkt vind ik.

  3. Dat de hardcore gamers niet de doelgroep is voor Stadia, is algemeen bekend. Maar voor een casual gamer zoals ik, voldoet het prima.

    Ik heb geen spelcomputer of game PC, maar speel momenteel wel Star Wars op mijn laptop en TV. Dat gaat prima, ook dankzij de slimme Stadia controller. Star Wars Jedi Fallen Order heb ik aangeschaft op Stadia voor minder dan €28, voor mij een prima prijs. En F1 2020 ga ik zeker ook proberen.

  4. Ik ben onlangs zelf overgestapt op Stadia.
    Ik was een beetje sceptisch, maar ik vind de techniek gewoon gaaf, dus toch maar aangeschaft.
    Ik moet zeggen, het werkt fantastisch! Ik speel het op mijn 4k tv en af en toe telefoon.
    Geen opslag problemen, geen updates en visueel een plaatje. Latency merk ik weinig van. Ik ben geen casual gamer, met 25 jaar game ervaring.
    De AAA titles laten inderdaad even op zich wachten, maar Google strooit werkelijk met kortingen. Ik heb f1 2020 gratis, borderlands 3 voor een tientje, the division 2 voor 2 tientjes en niet te vergeten Cyberpunk 2077 incl chrome cast ultra en controller. Ik heb mijn hele leven bij pc, playstation en Xbox nog niet zulke kortingen gehad.
    Dus beetje jammer van dit bericht, nu lijkt het alsof Google karig te werk gaat, dat is dus niet zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *