Nieuwe grote plannen voor Pokémon Go

Pokemon Go
De makers zijn lang niet klaar met het spel.

Sommige spelmakers brengen een game uit, om er volgens niet meer naar om te kijken. Gelukkig zijn er ook studio’s die wel aandacht blijven geven aan een game. Denk aan Rockstar met GTA: Online, maar ook Niantic met Pokémon Go. In een interview met Bloomberg praat The Pokemon Company’s CEO Tsunekazu Ishihara ons bij over enkele vernieuwingen die Pokémon Go te wachten staat.

Zo staat de mogelijkheid om Pokémon uit te wisselen met andere spelers hoog op het to-do lijstje. De makers werken hard aan een toekomstige update om deze feature naar de game te brengen. Volgens Ishihara beschikt Pokémon Go slechts over ’10 procent’ van de updates die nog komen gaan. Dit betekent een duidelijke toekomst voor de game. Het spel heeft al diverse grote updates achter de rug, maar als dit slechts 10 procent is, dan kunnen we nog grootste dingen verwachten. Een andere grote vernieuwing is de mogelijkheid om peer-to-peer naar de game te brengen.

Ishihara heeft niet gezegd wanneer de updates naar Pokémon Go komen. Wel is de verwachting dat Niantic nog voor het einde van dit jaar een grote update zal uitbrengen.

Nog geen reacties

  1. Ik moet zeggen, dat doen ze toch knap bij Niantic. Vorige zomer wemelde het van de mensen die Pokémon Go speelden en de hype leek daarna toch wel in te kakken, maar de laatste tijd zie ik toch steeds vaker weer groepjes mensen (niet alleen jongeren) Pokémon Go spelen hier in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *