Nieuwe Huawei Y7 en Y6 zijn betaalbaar en oké

Nieuwe Huawei Y7 en Y6 zijn betaalbaar en oké
De smartphonefabrikant komt met twee nieuwe toestellen op de markt.

De Y-Serie verwelkomt twee nieuwe smartphones. Het gaat hier om de Y7 en de Y6. De Y-serie van Huawei staat voor midrange smartphones. Hieronder meer informatie over de twee nieuwe smartphones.

Huawei Y7
De Y7 heeft een 5,99-inch display met een 18:9 ratio. De smartphone kent een Split Screen modus, wat het mogelijk maakt om twee apps tegelijkertijd te gebruiken. Aan de achterzijde zit een 13 megapixel camera en selfies maken kan met de 8 megapixel camera. De smartphone beschikt over een 3000mAh batterij. Volgens Huawei kun je 13 uur vide’s kijken of 58 uur muziek luisteren met de Y7.

Onder de kap huist een Qualcomm Octa-core processor. Het toestel heeft 2 GB werkgeheugen en 16 GB opslag, uit te breiden tot 256 GB middels een micro SD-kaart. Tevens is er de mogelijkheid om twee SIM-kaarten te plaatsen. De Huawei Y7 komt met Android 8. Vanaf 7 mei kun je het toestel kopen voor 199 euro.

Huawei Y6
De Y6 heeft een 5.7-inch HD+ scherm. Ook deze smartphone komt met een Split Screen-modus. Onder de kap eveneens een Qualcomm processor en de mogelijkheid van Dual SIM. De Y6 heeft 2 GB werkgeheugen en 16 GB opslag, wat ook weer uit te breiden is middels micro SD. Net als de Y7, komt de Y6 op 7 mei op de markt. De smartphone is met een prijs van 149 euro een stukje voordeliger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *