Nieuwe info over AirPods 2, inclusief een andere kleur

Nieuwe info over AirPods 2, inclusief een andere kleur
Hoe zit het met de tweede generatie AirPods?

De nodige geruchten over de AirPods 2 zijn al de wereld ingeslingerd en ook vandaag is er weer nieuws te melden over de draadloze muziekdopjes van Apple. In de eerste helft van dit jaar kunnen we de AirPods 2 verwachten, maar wat kun je er precies mee?

Volgens de nieuwste geruchten lanceert Apple de AirPods 2 in de lente. Naast de bekende witte kleur, zou het techbedrijf ook een zwarte variant op de markt gaan brengen. De tweede generatie AirPods zijn nu al in productie en worden gemaakt door Inventec in China. Apple zou voor nieuw materiaal hebben gekozen voor de buitenkant van de dopjes, om meer grip te garanderen. Ook de oplaadcase zou van andere materiaal zijn.

Verder zou Apple ook de langverwachte AirPower oplaadmat gaan leveren. De AirPower werd geïntroduceerd in 2017, maar door vertragingen is het product tot op de dag van vandaag nog niet op de markt. Op 25 maart organiseert Apple een event, waar het bedrijf wellicht de nieuwe producten zal aankondigen. Die kans is echter klein, want dit event zal centraal staan omtrent Apple News. (via UDN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *