Nieuwe info over de iPhone 8 bevestigt eerdere geruchten

Auteur: , Geen reacties
iPhone

De randen zullen verdwijnen en de smartphones van Apple zouden hierdoor een groter scherm krijgen.

Deze glasheldere uitspraken zijn afkomstig van Blayne Curtis en Christopher Hemmelgarn. Analisten die werken voor Barclays. De heren zeggen deze informatie te hebben verkregen tijdens een recente trip naar Aziƫ, aldus Business Insider.

Het huidige 4.7-inch formaat zou groeien naar 5-inch. De Plus is met een schermgrootte van 5.5-inch al geen kleine jongen, maar volgens de analisten groeit het scherm van deze telefoon straks naar 5.8-inch. Deze beweringen hebben we eerder gehoord. Zo berichtte DigiTimes in maart van dit jaar dat we in 2017 of 2018 inderdaad een iPhone met een 5.8-inch scherm kunnen verwachten.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat beide telefoons gaan groeien in formaat. De grote schermen zijn mogelijk doordat de randen zouden verdwijnen. Daarnaast zal de Plus beschikken over een OLED-scherm. De techniek voor deze schermen is volgens het bericht afkomstig van Samsung en LG.

Volgens Curtis en Hemmelgarn kiest Apple voor een geheel nieuw iPhone-design in 2017 vanwege het tienjarige bestaan van de smartphone. Deze geruchten hebben we eerder gehoord, al zijn er ook Apple-experts die deze informatie tegenspreken.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).