Nieuwe info over iPhone XR-opvolger duikt op

Nieuwe info over iPhone XR-opvolger duikt op
Interessante info!

Later dit jaar presenteert Apple een nieuwe reeks iPhones, waaronder de opvolger van de iPhone XR. Althans, dat is natuurlijk de verwachting. Deze mogelijke opvolger gaat het ongetwijfeld weer goed doen, want de instapper vertegenwoordigt een grote groep kopers die de iPhone XS en
iPhone XS Max net een tikkeltje te duur vinden.

De verwachting is dat Apple met de opvolger van de iPhone XR gaat uitpakken wat betreft de camera. Volgens Mac Otakara is Apple van plan een dubbele camera voor de achterkant gaat gebruiken. Niet eerder heeft Apple dit gedaan. Aan de andere kant moet Apple misschien wel, gezien het feit dat veel Android-smartphones die in hetzelfde vaarwater opereren qua prijs ook een minstens dubbele camera hebben.

Net als bij de iPhone X en de XS het geval is, zal de ene camera fungeren als groothoeklens en de andere camera als een reguliere variant. De bron beroept zich op leveranciers uit China. De verwachting is dat Apple in september de nieuwe iPhones gaat presenteren. Kiest het Amerikaanse techbedrijf voor dezelfde strategie zoals vorig jaar, dan kunnen we drie nieuwe toestellen verwachten die in september of oktober op de markt komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *