Nieuwe info over Marvel’s Avengers bekendgemaakt

Nieuwe info over Marvel's Avengers bekendgemaakt
De hoofdrolspeler is bekend.

Nog even geduld en dan kunnen fans eindelijk aan de slag met de Marvel’s Avengers game. Het heeft een aantal jaren geduurd, maar nu laat een release niet lang meer op zich wachten. Op Comic-Con in New York heeft Marvel meer informatie bekendgemaakt over het spel. Zo is onder meer de hoofdrolspeler uit de doeken gedaan.

Zo is bekendgemaakt dat Kamala Khan, oftewel Ms. Marvel, een speelbaar karakter zal zijn in de game. Ze is een aanvulling op de reeds bekende speelbare karakters Black Widow, Iron Man, The Hulk, Thor en Captain America. Ze is speelbaar als tiener en haar doel is om de Avengers samen te krijgen. Ze heeft een aantal krachten, waaronder de mogelijkheid om anderen te healen.

De game verschijnt 15 mei 2020. Marvel’s Avengers komt uit op Google Stadia, Microsoft Windows, PlayStation 4 en de Xbox One. Het spel is in ontwikkeling bij Crystal Dynamics en Eidos Montréal. Marvel’s Avengers zal uitgegeven worden door Square Enix, bekend van de Tomb Raider-games. Check de trailer hieronder om Khan in actie te zien.

[gv data=”5g2ct2MuvK8″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *