OnePlus Nord uiterlijk

Nieuwe informatie over OnePlus Nord bekendgemaakt

Nieuwe informatie over OnePlus Nord bekendgemaakt

OnePlus geeft alvast een voorproefje aan de hand van informatie wat we zoal van de nieuwe Nord kunnen verwachten.

Wie had dat gedacht. OnePlus die met een budgetlijn van smartphones zou komen. In eerste instantie was OnePlus juist een merk dat goedkopere Android-smartphones maakte met een premium randje. Inmiddels is het Chinese techbedrijf uitgegroeid tot een volwaardig premium merk met dito prijzen. En daardoor is er ruimte ontstaan onderaan de markt.

Die ruimte willen ze gaan opvullen met de OnePlus Nord serie. Later deze maand heeft het techbedrijf een event gepland staan waar ze onder andere de OnePlus Nord gaan onthullen. Zoals we het techbedrijf kennen maken ze in aanloop naar de onthulling het één en ander bekend. Zo ook nu.

Via Instagram heeft OnePlus officieel laten weten dat de Nord een Qualcomm Snapdragon 765G 5G chipset krijgt. Ook liet de firma los dat we vier camera’s op de achterkant en een dubbele selfie camera kunnen verwachten. Ook heeft de smartphone een 90 Hz AMOLED display.

https://www.instagram.com/p/CC0xZGJhp3n/

Verder wil OnePlus met de Nord je de beste Google ervaring geven. De smartphone komt standaard met Google Duo, Messages en Phone voorgeïnstalleerd. Meer OnePlus Nord informatie horen we zeer binnenkort. De onthulling is over twee dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *