‘Nieuwe iPads vanaf 24 oktober te koop’

iPad-24-oktober
Het Apple-evenement op 16 oktober komt steeds dichterbij, dus nemen ook de geruchten over de mogelijke nieuwe iPads toe.

Veel mensen zijn er al van overtuigd dat we donderdag een nieuwe iPad of meerdere iPads te zien krijgen tijdens het evenement. Nu vertelt een betrouwbare, anonieme bron aan Macrumors dat Apple al druk bezig is met het importeren van een nieuw product, om ervoor te zorgen dat er genoeg voorradig zijn voor een lancering op 24 oktober.

Vrijdag is Apple-dag
Deze dag valt op een vrijdag, wat een dag is waarop Apple wel vaker nieuwe producten in de schappen legt. Of deze datum ook voor Nederland geldt is niet bekend, meestal moeten wij een week langer wachten op nieuwe apparaten van Apple.

Wat Apple nu precies aan het produceren is, wilde de bron (of Macrumors) niet zeggen. De kans is groot dat het om de iPad Air 2 gaat, omdat daar onlangs al tal van gelekte beelden van opdoken. Een iPad Mini 2 is ook mogelijk, die het bekende Retinascherm zal hebben.

Een grotere iPad lijkt even niet aan de orde te zijn, omdat de iPhone 6 Plus te populair is. De vraag zou zo groot zijn dat er even niet gedacht wordt aan een nieuw groter model van de iPad.

3 reacties

  1. Het zal allemaal sneller en beter zijn… Touch-ID knopje er op. Whoehoe!

    Als ik iets zou mogen verzinnen om een echt wow-moment te creeren voor een nieuwe tablet zou ik in het geval van Apple met een zelfde soort tablet komen maar dan ééntje die OSX kan draaien. Een volwaardige pc op je tablet. Pas echt gaaf zou een iPhone met OSX. Dock erbij waarbij je met een handeling een muis/toetsenbord/monitor aan je telefoon kan hangen. Zeg maar wat Samsung doet vanaf de Note 2: http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EDD-S20JWEGSTA

  2. Je hebt het over de Ipad Mini 2, maar die is er nu natuurlijk al
    1e generatie: Ipad mini
    2e generatie: Ipad mini met Retina scherm.

    Ipad mini 3 (met Retina scherm)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *