Apple reality headset laat nog even op zich wachten

Nieuwe iPhone 12 info komt op de valreep

Nieuwe iPhone 12 info komt op de valreep

Op de valreep verschijnt er iPhone 12 info. Zo vlak voor de onthulling van de nieuwste iPhone.

Morgen is het dan eindelijk zover. Apple presenteert na een korte vertraging de nieuwe iPhone 12. Normaal gesproken komt Apple in september met nieuwe iPhones. Door de corona pandemie is de keynote echter uitgesteld naar oktober. Aan al dat wachten komt morgen een einde. Echter zo vlak voor de onthulling valt er toch nog iPhone 12 info te melden.

Die informatie is afkomstig van PineLeaks. In hoeverre we de gedeelde info betrouwbaar kunnen noemen is moeilijk te zeggen. Volgens deze persoon heeft Apple op het laatste moment nog plannen goedgekeurd voor de iPhone 12. Zo krijgt de kleinere iPhone 12 mini met een 5.4-inch scherm een ietwat gewijzigde notch. De notch zou horizontaal gekrompen zijn en verticaal juist iets langer zijn geworden. Dit komt door een aanpassing aan het TruDepth camerasysteem.

Verder zou Apple grote verbeteringen in petto hebben voor de camera van de iPhone 12. De iPhone 12 info spreekt over enorme vooruitgangen met betrekking tot de Digitale en Optische zoom van de smartphone.

Dit laatste klinkt aannemelijk. Natuurlijk kunnen we verbeteringen verwachten met de camera van de iPhone 12. Net als dat de smartphone ook sneller zal zijn in vergelijking met zijn voorganger. Hoe dat zit met die notch gaan we morgen zien. De keynote begint om 19:00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *