Nieuwe iPhone-info bevestigt vermoedens

iPhones
Gaat het echt gebeuren?

Het is altijd oppassen geblazen wanneer bekende bronnen gaan spreken over de nieuwe iPhones die later dit jaar onthuld gaan worden. Het is weer zover en de informatie is interessant te noemen.

De info is dit keer afkomstig van Barclays naar aanleiding van een recent bezoek aan Azië. De verwachting is dat de 2019 iPhones qua design sterk op de modellen van vorig jaar gaan lijken. Een grote verandering zou de toevoeging van een extra camera op de achterkant zijn. Daardoor zou de camera iets dikker uitvallen.

Verder zou het RAM geheugen van de iPhone XR van 3 naar 4GB gaan. In juli of augustus moet de productie van de nieuwe iPhones van start gaan. Ook blikt de bron alvast vooruit op 2020. Voor dat jaar spreekt men over 3D-technologie voor de achtercamera en 5G-mogelijkheden. Een ander nieuwtje is de terugkomst van een nieuwe generatie TouchID. Dit doet de vermoedens bevestigen dat Apple inderdaad de vingerafdrukscanner weer gaat gebruiken.

De nieuwe iPhones voor dit jaar worden naar verwachting in september gepresenteerd. Apple moet aan de bak om de concurrentie bij te benen, want vanuit de Android-hoek hebben we al veel nieuwe technologische vernieuwingen mogen zien. (via Macrumors)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *