Nieuwe iPhone krijgt aan/uit-knop mogelijk aan zijkant

De zij- en achterkant van de iPhone 6
Het is al de zoveelste keer dat er foto’s opduiken van vermoedelijk de nieuwe iPhone 6. Deze keer krijgen we de zij- en achterkant te zien.

De Franse website Nowehereelse plaatste de foto’s, waarop we de achterkant van de 4,7 inch-variant kunnen zien. Anders dan voorgaande gelekte afbeeldingen, hebben deze een hoge resolutie en zijn ze vanuit verschillende hoeken genomen. Afgelopen maand schreven we al over de achterkant van de iPhone 6 en deze nieuwe foto’s komen sterk overeen met de eerder verschenen afbeeldingen. Een terugkerend detail zijn de afgeronde hoeken van het toestel.

Wat opvalt aan deze nieuwe plaatjes, is dat de aan/uit-knop aan de zijkant is geplaatst. Een reden daarvoor zou het formaat van de smartphone kunnen zijn. Een knop aan de bovenkant werkt met een 4,7 inch-smartphone namelijk niet zo praktisch. Op de foto’s is te zien dat het Apple-logo uit de achterkant is gesneden. Waarschijnlijk gebruikt Apple die opening als ruimte voor extra antennes, die nodig zijn vanwege de metalen behuizing. Eerder gingen namelijk geruchten dat het logo op de achterkant op zou lichten zoals bij de Macbooks, die kans is dus erg klein.

De 4,7 inch-smartphone wordt in september verwacht. Het 5,5 inch-model komt mogelijk pas aan het einde van dit jaar of in het begin van het nieuwe jaar. Apple zou namelijk problemen hebben met de productie van de plattere accu.

[lg_folder folder=”Apple/0_Gelekt/iPhone_6_Zijkant_achterkant/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *