Nieuwe iPhone krijgt mogelijk een vleugje Samsung

iPhone
Vergeet die teleurstellende iPhone 7.

En focus je op de iPhone 8! Of op een Android-telefoon, als je iets ander wil tenminste. De iPhone 8 (of iPhone Pro) krijgt onder andere een geheel nieuw design en volgens de laatste geruchten krijgt de nieuwe iPhone ook Samsung’s OLED-technologie.

Het display van de huidige iPhone zoals we die kennen is al jaren niet meer op de schop gegaan, maar 2017 gaat hier verandering in brengen. Het zou hier gaan om Samsung’s Flexible OLED Atomic Layer Deposition (ALD) Technology. Een hele mond vol. Deze techniek biedt een flinterdun display en een langere levensduur. Ook spelen OLED schermen met ALD-technologie een belangrijke rol in het waterproof maken van smartphones. Toch wel een must na dat tegenvallende ‘waterafstotende‘ verhaal van de iPhone 7.

Een compleet nieuw design, een OLED ALD scherm, een glazen jasje en een virtuele thuisknop. Het tienjarige bestaan van de iPhone in 2017 lijkt groots te worden gevierd.

6 reacties

 1. Er zit al jaaaren Samsung onderdelen in iPhone’s. Maar goed, geef de iPhone in 2017(!) maar OLED. Beter laat dan nooit zeg maar. Ik kan in 2017/2018 lekker gaan genieten van een qled display.

 2. De iPhone 7 is de beste telefoon die Apple heeft gemaakt. Dat valt niet te ontkennen, hoe butt-hurt men ook is over de koptelefoonaansluiting.

  Een OLED scherm zou een verbetering zijn ten opzichte van het huidige scherm, maar geen groot verschil. Niet kunnen duiken met je telefoon is net zo min een probleem als niet kunnen vliegen met je auto.

  Dus nee, de iPhone 7 is geen teleurstelling. Het is alleen geen enorme stap ten opzichte van de 6s, maar wanneer was dat wel zo?

 3. Ik wil wel graag oled alleen ik wil er na 1jaar ook nog van genieten. Als ik nu soms een S6 vast heb wordt ik daar niet vrolijk van.

  De kwaliteit is daar behoorlijk vanaf na een jaartje gebruik. Helderheid en inbranden hebben ze duidelijk nog niet op orde.

  • @Donstil: negen van de tien gebruikers van een telefoon met (am-)oled scherm hebben de beeldintensiteit te hoog staan. Ik heb zelf een OnePlus X met oled scherm, en standaard staat deze op 10% lichtintensiteit. Voor binnenshuis is dit meer dan voldoende. Nu, na 10 maanden, heb ik nog geen enkele terugval in de schermkwaliteit kunnen waarnemen.

 4. Apple smartphones hebben altijd vol met Samsung onderdelen gezeten. Van schermen en geheugenchips tot batterijen. Of Samsung maakte de processoren met hun 16 of 14 Nm tech.

  Apple is al meer dan 5 jaar niet meer innovatief maar staat in de Samsung/Android volgstand.
  De S7 is een half jaar ouder dan de zeer beperkte iPhone 7 maar is op elk front beter. Volgens Gartner is de Galaxy S7 zelfs de meest veilige smartphone ter wereld.

  Volgend jaar krijgen de iphones pas een OLED scherm. Samsung verkoopt de inmiddels achterhaalde schermen aan Apple en komt zelf met een Bio Blue 4K scherm en is zelfs al ver met Qled schermen. Apple komt met iets nieuws voor hun achterban maar loopt direct al weer jaren achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *