Nieuwe namen van iPhone duiken op

iPhone
Hoe gaan de nieuwe iPhones heten?

Het is bijna zover; de onthulling van nieuwe iPhones. En met het feit dat de presentatie elke dag een stapje dichterbij komt, lijken de geruchten ook flink toe te nemen. Er zijn al diverse benamingen geweest voor de nieuwe iPhones die op 12 september gepresenteerd gaan worden. Via een Roemeense retailer zijn er nu nog meer namen opgedoken.

Sommige namen komen overeen met wat we eerder gehoord hebben, zoals iPhone XS en iPhone XS Max. Overigens niet de lekkerste namen naar mijn bescheiden mening, maar goed. Het doet me eerder denken aan een blikje cola dan aan een smartphone. De Roemeense retailer spreekt verder over een iPhone 9, wat al logischer klinkt.

De XS-modellen zijn de duurdere varianten met een OLED-scherm, terwijl de iPhone 9 een LCD-scherm krijgt, zoals de eerdere geruchten ook al aangaven. Qua kleuren toont de site zwarte en witte iPhones. Of Apple het ook zo saai gaat houden weten we op de twaalfde. Een onderscheidende nieuwe kleur zou immers leuk zijn voor de variatie.

Volgende week woensdag weten we het zeker. De presentatie is in het Steve Jobs Theater op het Apple Park in Cupertino, Californië. Naast iPhones is de verwachting dat het techbedrijf ook de nieuwe Apple Watch Series 4 gaat aankondigen en mogelijk nieuwe iPad Pro modellen. (via Appleinsider)

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *