‘Nieuwe iPhones kunnen nog sneller opladen’

Auteur: , 1 Reactie
iPhone

Dankzij andere technologie zouden de nieuwe smartphones rapper opladen in vergelijking met de huidige modellen.

Over de nieuwe iPhones is nog niet zo gek veel bekend. Mogelijk hebben we nu te maken met een tipje van de sluier, want een nieuw bericht laat weten dat de aanstaande generatie iPhones sneller kunnen laden. Apple zou van 5V 2A overstappen naar 9V 2A en 5V 3A-onderdelen, aldus Jun Zhang van Rosenblatt Securities.

Appleo zou hier onder meer voor hebben gekozen om beter te kunnen concurreren met diverse high-end Android smartphones. Op dit moment leveren bedrijven ON Semiconductor en NXP Semiconductors de laadtechniek voor de huidige iPhones, maar voor de nieuwe toestellen zou Apple overstappen naar Power Integrations voor de chipsets.

Apple introduceerde de mogelijkheid tot snelladen op de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Wat nu precies het verschil gaat zijn tussen de huidige generaties snelladen en deze nieuwe techniek is afwachten. In het bericht komt dat niet concreet naar voren. Mocht het gerucht kloppen, dan krijgen we daar ongetwijfeld in september een antwoord op, als Apple de nieuwe iPhones presenteert. (via Appleinsider)1 reactie

Let op, dat kan dan wel MAAR dan moet je wel de speciale lader van Apple kopen a 120 euro oid …
Zal er zeker niet bijzitten want opladen met de snelheid van een 50% goedkopere Android phone is heel speciaal en dus premium.
Oh laten we niet vergeten dat het dan wereldnieuws is !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).