Nieuwe LG G4 gelekt. Dit is bekend

LG G4
Het nieuwe topmodel van LG komt er in meerdere kleurtjes, maar er is meer…

De G4 wordt officieel 28 april onthuld maar via een tweet lekte al wat informatie uit. De tweet werd overigens heel snel weer verwijderd, dus je kunt je afvragen of er geen opzet in het spel is om de speculaties (=aandacht) te voeden.

LG heeft goed naar de concurrentie gekeken en daaruit hun eigen plan getrokken. Zo blijft de batterij van de G4 wel verwisselbaar voor de gebruiker en is er een slot voor microSD. Dit bijvoorbeeld in tegenstelling tot de Samsung Galaxy S6.

De smartphone zal beschikken over een 5.5-inch Quad HD scherm en wordt leverbaar in meerdere kleuren waaronder enkele met een lederen body. De camera werkt met de nieuwe UX 4.0 software. Deze moet er onder andere voor zorgen dat je supersnel plaatjes schiet en betere foto’s maakt onder omstandigheden met minder licht.

Voor de exacte specificaties zullen we nog moeten wachten tot 28 april, maar tot die tijd hebben we deze teaser video.

[gv data=”yZdWPqpVbEk”][/gv]

3 reacties

    • @frietjemet: Schijnt dat dit scherm een stuk energiezuiniger is geworden. En met een accu van 3000mAh kom je de dag vast door. Ben benieuwd of de camera ook goed is, deze sensor is door LG zelf ontwikkeld. Vind persoonlijk verder dat de voorkant wel iets mooier had gekund, en jammer van de speaker op de achterkant.

      Keuzes, keuzes. Heb nu een M7, binnenkort verloopt mijn abonnement. Wel een HTC fan, maar met de M9 lijken ze een beetje de plank mis te hebben geslagen. Misschien is de M9 plus iets beter, alleen die is weer een stuk groter. Van Samsungs eigen skin nooit zo’n fan geweest maar deze lijkt er bij de S6 wel een flink stuk op vooruit tezijn gegaan. Alleen een glazen achterkant, doe mij gelijk terug denken aan al die kapotte iPhones 4. Huawei zelf geen ervaring mee, de P8 word woensdag gepresenteerd. Ze schijnen alleen niet zo vlot te zijn met de uitrol van updates. Sony is het voor mijn gevoel altijd net niet en een nieuw Nexus toestel duurd nog even.

      • @meatpuppet: de glazen achterkant van de s6 is volgens mij heel makkelijk vervangbaar en het is maar een stukje glas waar niks op zit dus zal ook niet zo duur zijn, misschien het overwegen waard. De LG g3 heb ik nu en vind het echt een tof toestel, tikkeltje te groot maar een prachtig scherm. Accu gaat anderhalf dag mee met goed gebruik. Vind trouwens de s6 echt perfect in de hand liggen en de g3 dus net iets te groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *