Nieuwe Lumia-telefoon duikt op op veilingsite

Lumia-Mclaren
Een prototype van een onaangekondigde Lumia-smartphone verscheen ineens op een Chinese veilingsite.

Veilingsite Taobao kreeg veel aandacht toen er vanuit het niets een prototype van een nieuw Lumia-model opdook, maar heeft de advertentie inmiddels verwijderd. Volgens sommigen ging het hier om de McLaren, een opvolger van de Lumia 1020 met een grote camera en 3D touch-bewegingen. De McLaren zou geannuleerd zijn, in een heel laat stadium, als deze foto’s daadwerkelijk de McLaren laten zien.

Aluminium toestel
Het volledige toestel is van aluminium gemaakt, met uitzondering van een klein plastic balkje aan de onderkant, die waarschijnlijk de draadloze ontvangst moet bevorderen. Een foto van het toestel in actie laten zien dat het hier om een 1080P smartphone gaat, die dus een stuk krachtiger is dan haar 720P voorganger.

Lumia-Mclaren-software

McLaren of toch iets anders?
Door de grote cameralens op de achterkant zou de McLaren een telefoon bij uitstek zijn voor de fotografen onder ons. De kans is echter ook aanwezig dat het hier om een totaal andere Lumia gaat waar we nog nooit van gehoord hebben.

Zo zit er geen Xenon maar een LED-flitser op, en heeft de camera zo te zien geen mechanische sluiter, terwijl dit wel in McLaren aanwezig zou zijn. Wie weet is het dus toch een Lumia die we in de toekomst in de winkel tegenkomen.

Nog geen reacties

  1. “Een foto van het toestel in actie laten zien dat het hier om een 1080P smartphone gaat, die dus een stuk krachtiger is dan haar 720P voorganger.”

    Waarom is een smartphone met een resolutie van 1080p krachtiger dan een met 720p? Ik denk dat jullie hier iets anders wilden zeggen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *