Apple MagSafe powerbank blijft aan je iPhone 12 ‘plakken’

Apple lanceert plotseling de relatief dure MagSafe powerbank voor iPhone 12 om je iPhone nét dat extra zetje aan het einde van de dag te geven.

De gemiddelde iPhone heeft doorgaans een relatief kleine batterij waar Apple relatief veel juice uit weet te persen. Gebruikers die de dag toch niet weten door te komen op één lading kunnen op een verrassing rekenen. Apple brengt plotseling de MagSafe Battery Pack voor iPhone 12 uit. Deze powerbank klikt magnetisch aan je smartphone vast voor net dat extra beetje juice.

MagSafe powerbank voor iPhone 12

In tegenstelling tot de meeste powerbanks maakt deze gebruik van Apple’s MagSafe-technologie. Met magneten klikt de extra batterij gewoon aan je iPhone en daar blijft hij gewoon netjes zitten. Je hoeft dus ook geen kabeltje mee nemen, aangezien de powerbank je iPhone 12 draadloos oplaadt met 5W. Dat is dan ook gelijk het nadeel, het gaat wel een beetje langzaam.

Alle iPhone 12-smartphones worden ondersteund, waaronder dus ook de iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max en iPhone 12 mini. Je toestel moet opvallend genoeg in elk geval iOS 14.7 draaien, maar die update bestaat nog helemaal niet, zo merkt TheVerge op. De leverdatum staat op het moment van schrijven op 22 – 26 juli, dus vermoedelijk komt de techgigant in de tussentijd nog met een iOS 14-update.

Prijs en beschikbaarheid

De MagSafe powerbank voor iPhone 12 heeft uiteraard wel een Apple-prijsje; de gadget gaat voor €109 over de toonbank. Toegegeven, het gaat om een draadloze oplader-powerbank, maar je krijgt alléén een powerbank, zonder oplader of kabel. Apple vermeldt geen batterijcapaciteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *