Nieuwe Microsoft Lumia’s vanaf december te koop

Eerste windows 10-telefoons in december naar NederlandDe eerste smartphones die gaan draaien op Windows 10 komen in december naar Nederland. Het gaat hier om de Lumia 950 en de 950 XL.

Microsoft liet vanochtend weten dat beide toestellen in december naar ons land komen. Naast de Lumia 950 en 950XL verschijnt er ook een goedkopere smartphone: de Lumia 550. Deze nieuwe toestellen zullen als eerste gebruik maken van de mobiele versie van Windows 10.

De Lumia 950 wordt uitgerust met een Snapdragon 808-processor en een 5,2-inch scherm. Het toestel zal 599 euro gaan kosten. De XL is uiteraard groter en beschikt over een 5,7-inch scherm en een Snapdragon 810-processor. Het toestel zal 100 euro meer gaan kosten dan zijn kleinere broertje. Beide toestellen zullen beschikken over een 4K filmfunctie en hebben een opslagruimte van 32GB.

Daarnaast kunnen gebruikers het toestel ook voor andere doeleinden gebruiken. Het is namelijk mogelijk om de smartphone te koppelen aan een extern scherm met muis en toetsenbord, waardoor ‘ie ook als pc is te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *