Nieuwe NES classics aangekondigd voor Switch Online

Nieuwe NES classics aangekondigd voor Switch Online
De online dienst voor de Nintendo Switch gaat een feestje worden.

Liefhebbers van klassieke games kunnen hun lol op met Switch Online, de online abonnementendienst voor de Nintendo Switch. De Japanse spelletjesgigant heeft drie nieuwe titels aangekondigd voor deze dienst. Het gaat hier om Ninja Gaiden, Wario’s Woods en Adventures of Lolo. De games zijn onderdeel van de Eggerland-serie.

Het trio is vanaf 12 december beschikbaar op Switch Online. Daar blijft het niet bij. Nintendo is van plan om nog meer NES games in januari aan te kondigen. Volgende week begint het bedrijf met het leveren van de retro NES-controllers. Deze draadloze controllers werden in september van dit jaar onthuld en moeten de beste ervaring bieden bij het spelen van de NES games.

Switch Online kost 3,99 dollar per maand. Als lid krijg je toegang tot een bibliotheek met games, wordt je voortgang opgeslagen in de cloud en is er een smartphone app waar ook games op gespeeld kunnen worden. Drie maanden Switch Online kost 7,99 dollar en een jaarabonnement kost 19,99 dollar. Prima prijzen. Extra korting pakken doe je door een familieabonnement af te sluiten. Voor 34 dollar kunnen tot acht Nintendo-acccounts worden aangesloten op Switch Online. De dienst is 7 dagen gratis uit te proberen, mocht je twijfelen.

4 reacties

 1. Zijn zeker mooie prijzen, gelukkig doen ze dan ook niet PSPlus of Games with Gold achtige onzin.
  “gratis games”. waar je ondertussen jaarlijk 60,- voor neer mag tikken.

  • @lolindir: Ja, maar je krijgt games van 30+ jaar oud die kinderen al niet willen spelen en de ouderen dat 20 minuten doen vanwege nostalgie en daarna nooit meer.
   De line-up is gewoon triest.

   Met PS+ krijg je regelmatig A klasse games die je tot je beschikking hebt zolang je een abo hebt.
   Ik had voor 35 euro dit jaar nog een heel jaar PS+ … Deel dat eens door 12 en je snapt het wel.

   • @turbobrick: Oh ik snap het wel, maar persoonlijk ziten er maar zelden games tussen die ik zou kopen of willen spelen, en ik speel ook niet bepaald veel online. Daarbij is het elk jaar meteen een redelijk groot bedrag.
    Nintendo bied niet veel, maar je betaald daar dan ook niet voor. Even een jaartje online aanschaffen is een heel stuk goedkoper en spreekt mij veel meer aan.

    • @lolindir: Nou je betaald er wel voor want de dienst is niet gratis.
     Alle leuke games op de Switch betaal je tegenwoordig gewoon de volle pond voor, of nog steeds flink wat na ruim 1.5 jaar na release.
     Je ziet NOOIT een Zelda voor 19 euro, of mariokart of een andere Nintendo topper. Altijd maar die oude games of wat indy games.
     Die oude games melken ze al decennia uit op ieder systeem en je kunt ze steeds op nieuw betalen want games spelen die je gekocht had op je Wii of WiiU kan je niks mee op de Switch.
     Nintendo is het Apple op console gebied, maximaal uitmelken en enorm beperkt, zeker qua hardware en features.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *