Nieuwe Netflix feature bespaart kijktijd

Auteur: , 2 Reacties
Netflix

Vanaf nu meteen op de plek waar je moet zijn.

Netflix is bezig met allerlei nieuwe features te maken voor haar applicaties, waaronder een nieuw ranking-systeem. In plaats van een sterren-rating krijg je in de toekomst de mogelijkheid om een duimpje omhoog of omlaag te geven. Maar dat is nog niet alles.

Het bedrijf is namelijk flink bezig om een feature te implementeren, waardoor je als gebruiker automatisch de intro kunt overslaan voor bepaalde shows. Op dit moment slaat Netflix af en toe een intro over tijdens het binge-watchen, maar meestal moet je handmatig ingrijpen om de intro over te slaan.

Wanneer een intro te skippen is, verschijnt er rechtsonder in je beeldscherm een knop waarop staat ‘Skip Intro’. Klik je hierop, dan bespaar je je flink wat kijktijd op de lange termijn en kom je altijd meteen in de actie terecht.

Deze speciale knop lijkt langzaam aan uitgerold te worden over de wereld, dus de kans is aanwezig dat jij er al over beschikt. Natuurlijk zijn er genoeg toffe intro’s van series te vinden op Netflix, maar na een tijdje zal zelfs de mooiste je hoogstwaarschijnlijk gaan vervelen.2 reacties

maar ondertussen kun je nog niet fatsoenlijk een film of serie uit je “bekeken” lijstje verwijderen, hiervoor moet je al naar de desktop versie, en vervolgens duurt het een aantal dagen voor het zover is… onder het mom: te casual!
@lolindir: Dit ben ik met je eens. Raar dat je dan een pc moet pakken om via de browser dat te kunnen doen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).