Nieuwe Netflix-serie van de Stranger Things-makers

Nieuwe Netflix-serie van de Stranger Things-makers
Dat is een goede voorbode.

Netflix poept inmiddels ontzettend veel content uit. Mag ook wel met een budget van miljarden en miljarden dollars. Het is zeker niet allemaal even goed. De Amerikaanse streamingdienst heeft nog een beetje een ‘meh’ hangen aan de ‘Netflix Original’-tag. Er zijn zeker uitzonderingen, zoals Orange is the New Black, House of Cards, Narcos en natuurlijk Stranger Things.

Of deze nieuwe serie zich kan toevoegen aan bovengenoemde titels is afwachten. Het eerste nieuw omtrent de serie klinkt in elk geval goed. Unsolved Mysteries, een serie die eind jaren tachtig tot 2010 op televisie te zien was, komt terug onder de vlag van Netflix. De uitvoerende producer van Stranger Things, Shawn Levy, is verantwoordelijk voor de productie van de reboot.

Het eerste seizoen van deze nieuwe serie bevat 12 afleveringen, weet Deadline. Netflix zou groen licht hebben gegeven voor het project. Veel elementen van de oorspronkelijke tv-serie zouden bewaard blijven. Unsolved Mysteries is een fictieve serie, die als een soort documentaire wordt gebracht zodat het net lijkt of je met echte zaken te maken hebt. In de serie komen mysterieuze zaken aan bod. Elke aflevering legt de focus op één mysterie. Meer info over de nieuwe Netflix-serie is nog niet bekend. Het is wachten op officiële informatie van de streamingdienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *