Nieuwe Nexus 7 heeft problemen met multi-touch

Nexus 7 multi-touch problemen
Oeps, het lijkt erop alsof de tweede generatie niet alleen soms de weg kwijt is, maar ook niet altijd goed reageert als je het scherm aanraakt.

Vanuit de VS bereiken ons geluiden dat diverse mensen last hebben van een scherm dat niet reageert zoals je zou verwachten. Bijvoorbeeld als je aan het typen bent verschijnen er letters op het scherm zonder dat je die hebt aangetikt.

Het probleem doet zich alleen voordat als de oplader niet is aangesloten. Zodra de oplader wel is aangesloten werkt het scherm wel naar behoren, het resetten of opnieuw opstarten verhelpt het probleem ook niet.

Volgens de mensen van Android Police doen de problemen zich alleen voor bij tablets waar de allernieuwste software-update is geïnstalleerd (JSS15J), bij Nexus 7’s met de vorige versie (JWR66N) zijn geen problemen waargenomen.

Een medewerker van Google heeft bevestigd dat het Android-team op de hoogte is en aan een oplossing werkt. Laten we hopen dat ze dat snel doen, want vanaf 30 augustus ligt de nieuwe Nexus 7 bij onze Oosterburen in de winkels met een prijskaartje van 259 euro voor de versie met 32 GB. Of de Nexus 7 dan ook gelijk in Nederland leverbaar wordt is nog niet bekend. (via: androidpolice.com)

[gv data=”MYGd7GFVqB0″][/gv]

[lg_folder folder=”Google/Nexus_7_2013/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Ik heb een Nezug 7 2013 en idd dit probleem ook. Hopen dat het met een software update opgelost kan worden, het is best irritant namelijk.

    Ook heb ik elke dag wel een spontane reboot. Voornamelijk als ik Chrome aan het gebruiken ben.

    Verder prima tevreden trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *