Nieuwe Nexus telefoon duikt op in video

Nexus telefoon in KitKat video
Gisteren maakte Google bekend dat de volgende versie van Android door het leven zal gaan als KitKat. Ter ere daarvan werd een video vrijgegeven waarin bovenstaande telefoon te zien is.

Google heeft er een handje van om naast een nieuwe versie van Android ook meteen een nieuw Nexus apparaat te presenteren. Bij Android 4.3 Jelly Bean was dat de nieuwe Nexus 7 en bij Android 4.4 lijkt dus een nieuwe Nexus telefoon te horen.

We hoorden gisteren ook al dat de Nexus 4 met 8GB definitief was uitverkocht en dat alleen de versie met 16GB nog leverbaar was. Dit zou erop kunnen wijzen dat het einde van de Nexus 4 in zicht is. Op de achterkant van de telefoon in de video zien we EXUS, wat uiteraard lijkt te verwijzen naar een Nexus telefoon. Wat verder opvalt is dat hij een stuk groter lijkt (5 inch?) en dat er een grote lens voor de camera zit.

Verwacht wordt dan ook dat we hier kijken naar de Nexus 5 en dat Google een extreem goede camera gemonteerd heeft. Wie verantwoordelijk is voor de productie van deze Nexus 5 is nog niet bekend, maar er wordt gegokt op LG.

Google heeft de video inmiddels offline gehaald wat erop lijkt te duiden dat ze toch per ongeluk iets openbaar gemaakt hadden wat ze onder de pet hadden willen houden. (via: 9to5google.com)

Nog geen reacties

  1. [quote= “apparata”] Google heeft de video inmiddels offline gehaald wat erop lijkt te duiden dat ze toch per ongeluk iets openbaar gemaakt hadden wat ze onder de pet hadden willen houden.[/quote]
    Yeah right… er wordt tegenwoordig meer per ongeluk gelekt dan gepresenteerd, want dat levert veel meer en vaker publiciteit op.

    En imho lijkt mij meer een asus te zijn, dan LG,zie weg gekrast logo onderin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *