OnePlus in het nauw door problemen met 9 en 9 Pro

Nieuwe OnePlus 9 Pro kan te warm worden

Nieuwe OnePlus 9 Pro kan te warm worden

Al die technologisch vernuft in de nieuwe OnePlus 9 Pro kan ook een keerzijde hebben, want het toestel kan te warm worden.

Met allerlei slimme technieken weet OnePlus het maximale te persen uit de smartphones die ze maken. Bijvoorbeeld vloeistof koeling gebruiken, of het opladen van de laatste procenten van de batterij langzamer laten verlopen om een te warme accu te voorkomen.

Desalniettemin zijn er klachten met betrekking tot het nieuwste vlaggenschip. De OnePlus 9 Pro zou te warm worden, zo klinken de klachten. Het is niet duidelijk wat de oorzaak is van de te warme smartphone. Daarnaast zijn de klachten niet op iedereen van toepassing. Wij op Apparata testen momenteel de nieuwe OnePlus 9 Pro voor een aankomende review, maar kunnen ons niet vinden in de beschreven issues.

De OnePlus 9 Pro krijgt het voornamelijk te warm als de camera in gebruik is. De smartphone geeft dan een melding aan de gebruiker. In deze situatie is het niet langer mogelijk om een foto te nemen, wat natuurlijk behoorlijk frustrerend kan zijn. Tegenover Android Police heeft OnePlus gezegd op de hoogte te zijn van het probleem. Met een aankomende update moet het issue verholpen zijn. Totaal geen reden om je zorgen te maken dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *