Nieuwe Oppo-toestellen gelanceerd met 16MP camera’s

Oppo R9
Hey wat fijn, dit is de Oppo R9.

…En de R9 Plus, want beide toestellen zijn vandaag officieel door Oppo aangekondigd in China.

De R9 is voorzien van een Mediatek Helio P10-processor, 4GB Ram en 64 GB aan opslag. Er is een hybride MicroSD/Tweede SIM-slot aanwezig waar tot 128 GB aan geheugenkaartjes in kan. Het display is full HD Amoled. Het is voor zover wij weten het enige toestel dat een hogere resolutie frontcamera dan backcamera heeft. Aan de voorkant tref je er een aan met 16 MP, die aan de achterkant heeft 13 MP. De batterij is een 2850mAh.

Door naar de R9 Plus. Dit toestel heeft specs die behoorlijke afwijken van zijn kleinere broertje. Het Full HD Amoled-display meet zes inch. Hij draait op een Snapdragon 652, er is ook hier 4GB RAM aanwezig en je hebt qua opslag de keuze uit 64 of 128 GB. Beide camera’s zijn hier 16 MP. De batterij-capaciteit is hier tamelijk spectaculair met maar liefst 4120mAh.

Gek genoeg draaien de beide toestellen op Android Lollipop 5.1.1.

Omgerekend gaan de toestellen in China 430 en 510 dollar kosten. Wat de 128 GB-versie van de R9 Plus gaat doen is nog niet bekend, even als of en wanneer de toestellen in ons land verkrijgbaar zijn en tegen welke prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *