Nieuwe Porsches gratis naar Gran Turismo Sport

Auteur: , 22 Reacties
Porsche

Er is weer een nieuwe update aanstaande, met voor ieder wat wils aan nieuwe auto's. Oh, en een nieuw circuit komt naar de game!

Voor het eerst in de historie van Gran Turismo komen er Porsches door middel van DLC naar Gran Turismo Sport. De game heeft al diverse Porsches in het gamma, waaronder een Cayman GT4 Clubsport en de 911 GT3 RS (991), maar daar worden binnenkort twee nieuwe 911’s aan toegevoegd. Door middel van een tweet laat Kaz Yamauchi weten dat er nieuwe DLC aanstaande is.

Net als bij eerdere teasers, krijgen we schaduwen te zien met auto’s die nog verborgen zijn. De doorgewinterde autoliefhebber kijkt echter door de schaduwen heen en herkent zo de auto’s die naar het spel komen. Bovendien kwamen de nieuwe auto’s al voorbij tijdens de GT World Tour, afgelopen weekend op YouTube. Update v1.27 staat gepland voor morgen, woensdag 26 september. Naast nieuwe auto’s krijgt Gran Turismo Sport een nieuw circuit. Het gaat hier om Fuji Speedway. Net als eerdere updates, is ook dit DLC pakket gratis te downloaden voor Gran Turismo Sport-gamers.

911

Het lijstje is behoorlijk divers. Naast de nieuwe Porsches komt de E92 M3 bijvoorbeeld naar GT Sport. In dit geval gaat het om de racer en niet de straatauto. Daarnaast enkele klassiekers uit Japan, Amerikaanse musclecars en een nieuwe kart. De volledige lijst met nieuwe auto’s check je hieronder.

  • Gran Turismo Racing Kart 125 Shifter
  • Mazda RX500 ’70
  • BMW M3 GT (BMW Motorsport) ’11
  • Plymouth XNR Ghia Roadster ’60
  • Porsche 911 GT3 (996) ’01
  • Porsche 911 GT3 (997) ’08
  • Dodge Viper SRT10 Coupé ’06
  • Nissan Fairlady Z 300ZX TwinTurbo 2seater (Z32) ’89
  • Honda NSX Type R ’9222 reacties

Meer nieuws over Gran Turismo dan over FM of Fh4. :(
@fendercd60: ik kijk echt uit naar fh4!!
@fendercd60: We hadden op Autoblog/Apparata vorige week een bericht over Forza en die week daarvoor ook. Gran Turismo meer dan drie weken geleden het laatste berichtje, dus ik snap je comment niet helemaal.. https://www.apparata.nl/nieuws/deze-bond-autos-komen-naar-forza-horizon-4-28322
https://www.apparata.nl/nieuws/dit-is-de-autolijst-voor-forza-horizon-4-28113
@RubenPriest: Ow. Dan heb ik het over het hoofd gezien. :) sorry.
Vermaak me nog genoeg met NFS Payback dus hoef dit spel niet.
Goed nieuws voor pubers!
@tjongejongejonge: zeker! Morgen zal dit al snel op mijn playstation te vinden zijn!
-EDIT: Ongelooflijk. Oók op Apparata op de modlist! Dat is bijna knap te noemen. Knap irritant, dat wel-
@tjongejongejonge: tis jaren geleden dat ik voor het laatst een stripboek heb aangeraakt. (Lees)boeken daarentegen lees ik nog genoeg, voor school dan🤷🏼‍♂️
@tjongejongejonge: en een tip voor jou: post eens een keer zinnige, vriendelijke comments. Neem je username eens een paar keer in je mond, voordat je je op plaats reactie drukt.
-EDIT: … kerel … Get a life –
@tjongejongejonge: volwassen reactie wel.
Deze game mist een bepaalde thrill.
@750i: het feit dat het realistisch is is tegenwoorden niet genoeg. Forza daarin tegen
@reggie-boy_rood: ik speel de game af en toe ook nog maar schakel dan teleurgesteld na een paar minuten weer over op Asetto Corsa wat pas echt realistisch is.
Welke console moet ik nu aanschaffen voor de beste racegame ervaring
@flippiez06: een Lotus ofzo…;)
@flippiez06: PS4 Pro met een 4K tv. En dan doorsparen voor een Playseat.
@venividivici: bouw zelf een Race Rig met bijvoorbeeld 4040 profielen. Vele malen beter dan een overpriced playseat waar vaak heel veel flex in zit.
@flippiez06: pc met een direct-drive wheel. Oh en een hele stevige tafel sportschoolabbonement.
@peug206: tafel, en sportschoolabbonement is dat natuurlijk.
@flippiez06: Windows 10 PC of een Xbox idd. PS4 is alleen voor GT Sport als exclusive, en die game is leuk maar nog niet zo uitgebreid als ik had gehoopt. Het schijnt dat er een Gran Turismo 7 aan zit te komen, die gaat misschien wel vet worden.

De rest van de games is er ook wel voor Xbox of PC. Forza Horizon of Motorsport lijkt wel de beste optie te zijn van heden ten dage.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).