Nieuwe Samsung-app laat je viral video’s vinden

Nieuwe Samsung-app laat je viral video's vinden
Samsung lanceerde vandaag Milk Video, een nieuwe social video-app speciaal voor gebruikers die in het bezit zijn van een Galaxy-device.

Eerder kwam Samsung al met een internetradio dienst genaamd Milk Music, maar vanaf vandaag kan Milk Video aan het rijtje worden toegevoegd. Volgens het bedrijf laat de dienst Galaxy-gebruikers op een makkelijke manier kennis maken met de nieuwste video’s die rondgaan op het web. Er is zelfs een speciaal team binnen Samsung samengesteld, dat zich gaat bezighouden met het vinden van de populairste virale video’s in verschillende categorieën.

Het team zoekt de video’s bij verschillende bronnen, waaronder YouTube, Vice, Buzzfeed, College Humor en Funny or Die. Een aantal van deze namen, zoals bijvoorbeeld Funny or Die, gaan ook zelf aan de slag met video’s voor de applicatie. Hierdoor hoopt Samsung zich te onderscheiden van bestaande videodiensten, zoals YouTube. Daarnaast is de Milk Video-applicatie vrij van advertenties.

Op dit moment is de app alleen nog beschikbaar voor Galaxy smartphone-gebruikers. Het is nog onduidelijk of daar verandering in gaat komen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *