Nieuwe Samsung Galaxy Fold is na een dag weer kapot

samsung-galaxy-fold-weer-beschadigd
Herhaalt deze PR-ramp zich voor Samsung?.

Toen dit jaar de eerste lancering van de Samsung Galaxy Fold jubelend gevierd werd was de vreugde snel voorbij toen de tech-journalisten die het toestel mochten testen binnen een dag concludeerden dat het volkomen mis was. Samsung moest terug naar de tekentafel en er ontstond een PR-ramp van ongekende omvang.

Toen Samsung eerder deze maand de herlancering van de Samsung Galaxy Fold aankondigde was men dan ook in spanning. Die spanning sloeg voorzichtig om in scepsis toen Samsung in een onderhoudsfilmpje erkende dat ook het nieuwe ontwerp extreem kwetsbaar is.

Inmiddels zijn de eerste toestellen weer bij journalisten geleverd en Brian Heater van Techcrunch had de bitterzoete primeur. Na 27 uur gebruik ontstond een beschadiging in de pixels op het midden van zijn toestel. Hij claimt het toestel niet te hebben gestoten of te hebben laten vallen. Zijn inschatting is dat de schade ontstaan is door het (wellicht te hard) dichtklappen van de smartphone. Bij Samsung heeft men het toestel direct ingenomen voor onderzoek en had men geen directe verklaring. Nu morgen de verkopen in Noord-Amerika starten vraagt men zich af of de PR-ramp voor Samsung zich gaat herhalen. Hieronder zie je de schade aan de Samsung Galaxy Fold in close-up.

samsung-galaxy-fold-schade-close-up

Nog geen reacties

  • @dgh74:

   DGH trucendoos open trekken:

   “Andere merken kom je ook defecten tegen !”

   “Bij andere werkt hij prima, zegt helemaal niks”

   “Ze zijn wel allemaal al uitverkocht en er staan wachtrijen”

   “tja er zijn altijd idioten die niet met electronica om kunnen gaan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *