Nieuwe Samsung Harman soundbar heeft iets unieks

Auteur: , 1 Reactie
Samsung

Pompen met die speakers!

Samsung heeft twee nieuwe audioproducten gepresenteerd. Het gaat hier om soundbars met de productnamen HW-N950 en HW-N850. Het techbedrijf heeft de producten ontwikkeld in samenwerking met Harman International Industries, een firma die Samsung eerder heeft opgekocht.

Beide speakers beschikken over Dolby Atmos en DTS:X technologie. Dit betekent dat er een 3D-geluid wordt gecreƫerd dat tevens voor veel volume moet zorgen. Bij soundbars wil het nog wel eens zo zijn dat de audio monotoon overkomt, maar met deze techniek moet het geluid juist een meer ruimtelijk effect geven.

De HW-N950 is de meest luxe variant. De soundbar beschikt over vier speakers en twee draadloze speakers met 7.1.4-kanalen. Dat is uniek in zijn soort. Op dit moment is er geen andere soundbar op de markt met zoveel beschikbare kanalen. De goedkopere HW-N850 heeft een centrale speaker, een woofer en werkt middels 5.1.2 kanalen.

De nieuwe soundbars van Samsung scoor je vanaf 1 september. De HW-N850 kost 1.000 euro en de duurdere HW-N950 gaat 1.500 euro kosten.1 reactie

Weet je welke speakers een ruimtelijk effect geven?
Alles dat echt 5.1 of hoger is. (moet je wel de ruimte er voor maken, maar is het waard!)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).