Nieuwe Samsung Z2 Tizen kost slechts enkele tientjes

Auteur: , 6 Reacties
Samsung Tizen

Samsung komt met een nieuwe Tizen-budgetphone.

De telefoon is ontwikkeld voor consumenten in India. Een land waar de bevolking nu eenmaal wat minder te besteden heeft. De Z2 Tizen heeft een 3,97-inch scherm en moet het doen met een quad-core processor van Spreadtrum. Verder heeft de smartphone 1GB aan RAM geheugen en de batterij heeft een capaciteit van 1.500mAh.

Foto’s maken doe je met een vijf megapixel camera. Met 8GB aan opslag kun je er niet veel bestanden op kwijt, maar dit is uit te breiden dankzij de aanwezigheid van een microSD-slot. Het toestel draait op Tizen 2.4 en zal vanaf 29 augustus in de winkels in India komen te liggen. Het is niet bekend of Samsung de Z2 ook in andere landen op de markt gaat brengen. Reken je de adviesprijs om naar onze valuta dan kost de Z2 ongeveer 60 euro.

Samsung Tizen6 reacties

-edit: nutteloze bijdrage-
Een paar tientjes?
€60 is toch wel iets meer dan een paar tientjes.
@bertorelli: Nee, niet een paar tientjes. Enkele tientjes.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Twee reacties verwijderd. Het halve internet heeft het over de nieuwe iphone met gebogen scherm maar hier lees je over twee aziatische budgettoestellen van Samsung. In samenwerking met Tizen.
@jorgostheman: we horen vaak dat bezoekers geen Appel-nieuws willen lezen, maar dat blijkt gelukkig onzin:) Speciaal voor jou hebben we het daarom alsnog gepost: http://www.apparata.nl/nieuws/krijgen-we-in-2017-een-iphone-met-een-gebogen-scherm-19517

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).