Nieuwe Snapchat voor Android moet kwaliteitsboost geven

Auteur: , Geen reacties
Men denkt makkelijk afscheid te nemen van social media

Aan de foto's en video's te zien is er vooruitgang geboekt..

De afgelopen jaren heeft Snapchat bizar veel successen mogen vieren. De simpele ‘weggooifoto-applicatie’ is inmiddels uitgegroeid tot een gerespecteerd sociaal medium. Desalniettemin is de kwaliteit van de applicatie op de meeste toestellen niet om over naar huis te schrijven. Het zijn vrijwel altijd Android-gebruikers die klagen over de prestaties van de app.

Een jaar geleden beloofde de CEO van Snapchat dan ook een compleet vernieuwde versie voor alle Android-gebruikers. Het bleef echter lang stil. Heel lang, tot nu. In onderstaande tweet zien we een eerste inkijkje in Snapchat’s nieuwe Android user interface. De eerste tekenen zijn in ieder geval hoopgevend.

In onderstaande video zien we dat XDA al aan de slag is gegaan met de Alpha update. De app is aanzienlijk sneller dan voorheen, de interface is een stuk mooier en de fotokwaliteit moet ook verbeterd zijn.

Dat de Snapchat-app van nu niet meer te redden valt, heeft te maken met de bijzonder slechte basis waarop de applicatie is gebouwd. Omdat de ontwikkelaars deze basis hebben gebruikt voor alle updates, moest een echte verbeterde versie vanaf de grond op worden gebouwd. Ook helpt het natuurlijk niet wanneer je CEO een ongelooflijke eikel is die enkel en alleen geïnteresseerd is in de iPhone-versie.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).