Nieuwe telefonie voor de Oranjes kost €750.000

Auteur: , 5 Reacties
OMGLOL!!!1

Iets dat niet uit eigen zak werd betaald.

Het is algemeen bekend dat koning Willem-alexander een liefhebber is van iDevices. Hij is regelmatig gefotografeerd met een iPhone, en werkt geregeld met iPads. In huize Oranje was de hardware echter wat minder modern. In een eindafrekening van de begroting van de Koning is te lezen dat er 750.000 euro is uitgegeven aan ‘vervanging van verouderde telefonie-infrastructuur’.

Nu willen we niet meteen zeggen dat koning Willy een enorm brute mancave vol gameconsoles, 4K-televisies, VR-brillen en beertenders heeft laten aanleggen in Paleis Noordeinde, maar het bedrag is wel opmerkelijk hoog. Volgens de rekening zijn de kosten met 500.000 euro overschreden. Het zou zijn uitgegeven aan nieuwe infrastructuur, zoals kabels, software en hardware. hierdoor kan de infrastructuur in de paleizen “weer tientallen jaren mee”.5 reacties

Dit soort bedragen zijn hoog en lijken absurd maar als je keurig een veilig netwerk in een gewoon rijtjeshuis laat aanleggen dat je nauwelijks kan zien maar wel veilig is, overal repeaters, lokale server, afscherming, vaste aansluitingen, etc en je kijkt rustig tegen minstens 10 mille aan. Doe datzelfde eens in een paleis met een veelvoud aan kamers, gasten kamers (apart netwerk), dikke ouderwetse muren, perfecte afwerking en het kan idd in de tonnen lopen.
Ik vind dat geen vreemd bedrag voor een compleet paleis. Zeker niet als hier ook een deel van de beveiliging bij in zit.
Plus het gaat tientallen jaren mee als ik bovenstaande bericht lees. Dat zullen wij nooit doen natuurlijk. Bij ons gaat het enkele jaren mee
@dragonforce: Haha tientallen jaren mee, dat wordt denk ik ook alleen gezegd om het immense bedrag goed te praten. De bekabeling geloof ik wel, maar het lijkt me sterk dat software en hardware zo lang zullen blijven staan/hangen.
Ik zie de toegevoegde waarde niet van het vermelden van Apple in deze post.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).