Nieuwe trailer The Purge laat tv-serie zien

Nieuwe trailer The Purge laat beelden tv-serie zien
De trailer werd vrijgegeven tijdens Comic Con, dat dit weekend aan de gang is.

In hoeverre kun je het concept van The Purge uitmelken? Wel, behoorlijk als we de makers van de films mogen geloven. Er zijn inmiddels vier Purge-films verschenen en later dit jaar verschijnt er een Purge tv-serie.

Het concept van de Purge is simpel. Eén nacht is alle vorm van criminaliteit toegestaan. Overheden en hulpdiensten grijpen niet in, inwoners van de Verenigde Staten mogen doen wat ze willen. Je kunt met dit idee alle kanten op en dat is ook wat de makers doen. Voor elke film werd een ander verhaal verzonnen en straks komt er dus een tv-serie van de Purge.

Tijdens Comic Con werd een nieuwe trailer getoond van de serie. The Purge series bestaat uit 10 afleveringen en zal in Amerika worden uitgezonden door televisienetwerk USA. Het is niet bekend of het bij dit ene seizoen gaat blijven, of dat er meerdere seizoenen van The Purge gaan komen. Vanaf 4 september is de tv-serie te zien op USA.

[gv data=”Y-0XI9ZT6ZE”][/gv]

3 reacties

  1. Concept van ‘The Purge’ is fantastisch. Zoveel verhalen die je kunt verzinnen hoe mensen in alle lagen van de bevolking deze nacht beleven. En het kan allemaal lekker low-budget. Juist voor beginnende schrijvers, filmmakers een prachtige manier om te wijzen wat je kunt. Een serie vind ik een beetje jammer. Dan probeer je vaak te veel te vertellen in te weinig tijd….maar misschien is het super tof…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *