Nieuwe trailers van Netflix brengen jeugdsentiment en comedy [trailers]

netflix-fabeltjeskrant-dumplin-trailers
Zet de Grenadine en de beukennootjes maar klaar!

Netflix hoopt dat we in de paasvakantie weer lekker voor de tv gaan hangen. De weersvoorspellingen lijken je eerder richting strand te sturen, maar als je thuis komt of als je een hekel hebt aan de zon kun je jouw hart ophalen. We beginnen met een onvervalst stukje jeugdsentiment en verheugen ons al op een prijswinnende comedy.

De fabeltjeskrant is terug!
Mijnheer De Uil is weer terug en ook Bor de Wolf en alle andere dierenvriendjes hebben de weg naar jouw kijkbuis weer gevonden. Netflix brengt vanaf vandaag de nieuwe verhalen uit het grote dierenbos. Hoewel alle poppen opnieuw zijn gemaakt is hetzelfde materiaal (vilt) gebruikt, dus is de ‘look’ bewaard gebleven. De stemmen zijn wel veranderd, maar dat mag de pret niet drukken. Hatsjekideeeeeeee.

[gv data=”NhcEaIcmupM”][/gv]

lachen met Dumplin’
We moeten nog even wachten na de uitgestelde release van vorig jaar, maar nadat Dumplin’ eerst alleen uitgebracht is in Amerika is deze na een half jaar binnenkort toch echt te zien op Netflix Nederland. De film met onder andere Danielle MacDonald en Jennifer Aniston (die binnenkort via Apple TV+ te zien is) is een comedy die de traditie van miss-verkiezingen (die al onder kleuters gehouden wordt) op de hak neemt. Mama is een voormalige schoonheidskoningin die inmiddels haar eigen schoonheidswedstrijd runt. Hoe ze over haar dochtertjes kansen denkt is duidelijk omdat zij steevast de bijnaam Dumplin’ krijgt. Dit is dochterlief zat en en als protest schrijft ze zich in voor de schoonheidswedstrijd van haar moeder. Goed voorbeeld doet goed volgen, dus deze Missverkiezing zal moeder niet snel vergeten. De komische situaties en dialogen zorgen voor de lachsalvo’s en moeders fascinatie voor Dolly Parton geeft de comedy een tweede humoristische twist. Overigens is die muziek niet te onderschatten. Het nummer ‘Girl in the movies’ werd zelfs genomineerd voor een Golden Globe.

Vanaf 3 mei kun je de hele film bekijken. Met dit voorproefje kom je alvast in de stemming.

[gv data=”EB7Jd7JiXWk”][/gv]

Natuurlijk kun je ook genieten van alle andere nieuwe releases van april of de geruchtmakende documentaire over Maddie McCann.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *