Nieuwe trend? Android-smartphone met 3.3-inch scherm

Nieuwe trend? Android-smartphone met 3.3-inch scherm
Een mini smartphone.

Groot, groter, grootst. Dat lijkt vandaag de dag de stand van zaken te zijn in de wereld van smartphones. Vaak zie je dat als de toppunt van een hype of trend is bereikt, dat men naar het compleet tegenovergestelde plaatje gaat kijken. Dat lijkt smartphonemaker TCL te doen met deze nieuwe Palm, een smartphone met een zeer klein formaat.

Het scherm van de Android-telefoon heeft een formaat van 3.3-inch. Het oogt best schattig. Een ideaal toestel voor de mens die geen enorme joekel van een smartphone wenst, of juist handig als tweede telefoon. De smartphone, nu nog bekend onder codenaam Pepito, heeft een Snapdragon 435 processor, 3 GB RAM geheugen en 32 GB opslag. Het display betreft een 720p LCD scherm en de batterijcapaciteit bedraagt 800mAh.

Het is de bedoeling dat het toestel in de Verenigde Staten op de markt gaat komen. Over een release in Europa is nog weinig bekend. Tevens is er niets duidelijk over een eventuele prijs. Voor nu zijn enkel de specificaties en een lekplaatje naar buiten gekomen. (via Android Police)

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *