Nieuwe trend: iPhone 5s filmt boobs in slow-motion

Schud
Laat het maar aan Redittors over om de nieuwe slow-motion-functie in de iPhone 5s aan een uiterst nuttige praktijktest te onderwerpen.

Op uiterlijk gebied veranderde de iPhone 5s maar mondjesmaat ten opzichte van de 5, intern werd er echter wel flink wat aangepast. De snellere 64-bits A7-processor (benchmark) bijvoorbeeld, of de Touch ID vingerafdrukscanner in de homeknop. Maar laten we de 8 megapixel camera met f/2.2 aperture niet vergeten. Nu in staat om 120 beelden per seconden te schieten als je in 720p filmt. Ofwel, slow-mo video’s!

Dit zorgde de afgelopen dagen op Reddit op een stroom aan voorbeeldfilmpjes, maar de populairste waren de video’s waarin de spreekwoordelijke bossen hout voor het oog van de lens op en neer deinsden. Daarom, driewerf hoera voor slow-motion camera’s, en bekijk hieronder het lichtelijk NSFW-materiaal dat met nieuwe iPhones werd geschoten.

[gv data=”Bd47Tw2RuQQ”][/gv]

[gv data=”8spvuzg5_dM”][/gv]

[gv data=”sdzXo99inFs”][/gv]

BONUS. Ook burnouts laten zich prima vastleggen in slow-mo-modus.

[gv data=”B8HXKUYt8JY”][/gv]

Meer zien? Op Reddit is inmiddels een subreddit ontstaan waar vrouwelijk schoon en masse heen en weer gaat: /r/SloMoBoobs.

[lg_folder folder=”Apple/iPhone_5s_officieel/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *