Nieuwe Uncharted trailer is een stuk beter dan de eerste

Nieuwe Uncharted trailer is een stuk beter dan de eerste

Nieuwe Uncharted trailer is een stuk beter dan de eerste

Misschien gaat de Uncharted film toch een topper worden, want deze nieuwe trailer geeft hoop!

Toen de eerste trailer van de nieuwe Sony-film Uncharted verscheen waren de reacties gemengd. Het zag er wat knullig en nogal gemaakt uit. Bovendien hebben verfilmingen van games een niet al te beste reputatie. Kortom, de meningen lagen al klaar voor iedereen. Dit gaat een flop worden, toch?

Nou, schaal die mening maar even bij met het zien van deze nieuwe trailer. Sony heeft duidelijk geluisterd naar de kritiek naar aanleiding van de eerste trailer. Met deze nieuwe beelden laat Sony zien dat ze wel degelijk een gave film hebben gemaakt. Je krijgt beelden te zien van scènes die iedere Uncharted-fan warm aan het hart zal staan. Duidelijke verwijzingen naar de games zijn te bespeuren. Ook oogt Sully, gespeeld door acteur Mark Wahlberg, ook eindelijk echt als Sully. Maar dan moet je wel tot het einde van de nieuwe Uncharted trailer blijven kijken..

Uncharted trailer 2

Uncharted verschijnt 18 februari in de bioscoop. Naast Mark Wahlberg bestaat de cast onder andere uit Tom Holland, Sophia Taylor Ali, Tati Gabrielle en Antonio Banderas. De film is geregisseerd door Ruben Fleischer. De trailer werd gisteren gedeeld door Sony en heeft op het moment van schrijven bijna drie miljoen weergaven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *